Venemaal, diplomaatide koolis õpetati välja spetsialiste rahvusvaheliste suhete alal…

Venemaal, diplomaatide koolis õpetati välja spetsialiste rahvusvaheliste suhete alal. Õpingud olid juba mitu aastat edukalt kestnud ja oli aeg ka panna õpilasi proovile, et mida kasulikku nad siis selle ajaga selgeks on saanud. Kästi õpilastel kirjutada diplomaatiline noot näidisolukorra kohta: Venemaa tuumaalveelaev oli õppuste käigus eksituse tõttu lasknud välja päris tuumalaenguga lõhkepea, mille tulemusel oli hävinud üks Aafrika väikeriigi sadamalinn. Noh, tööde üldiselt head taset hinnates tõi õppejõud mõnest tööst esile ka mõningaid üksikuid möödalaskmisi: “Muidu hea töö, aga “Meid ei nussi” kirjutatakse lahku ning “Mustaperseline ahv” tuleks antud kontekstis kirjutada suurte tähtedega.”

Posted in Fun

Leave a Reply