Kas ma olen loll või tark?

Enamus aega on mul tunne, et ma olen loll. Mitte, et ma mitte midagi ei teaks – midagi ikka on külge jäänud, vaid tüüpiliselt kui midagi uut teada saad siis tekivad uued küsimused jne. Seega jube loll tunne, kunagi ei jõua lõpliku vastuseni. Aga oh imet! Täna korraga tundsin, et ma olen nii tark, et endalgi hakkas hirm! Miks siis? Vaatasin mingit, kunagi enda poolt loodud, tarkvara lahendust ja korraga tundsin, et tollel ajal, muidu hästi loodud lahendus, selle saaks täna tõsiselt paremini luua ja kõik need MVC loogika või siis SOAP-WSDL asjad sinna juurde, annaksid väga selged piirid, muidu tollel ajal udustele funktsionaalsusele.

Ühesõnaga hirmus kuidas ma arenenud olen. Ja veel rohkem hirm hakkab siis kui ma mõtlen, et kuhu ma veel areneda võin!

Leave a Reply